Ronan Keating nu isi transpune viata personala in versuri

Ronan Keating nu isi transpune viata personala in versuriCantaretul Ronan Keating refuza sa se inspire din casatoria sa destramata atunci cand scrie textele melodiilor pe care le interpreteaza.

Artistul in varsta de 35 de ani, care s-a despartit de sotia sa Yvonne la inceputul acestui an, dupa ce pur si simplu nu a mai reusit sa aduca mariajul pe un fagas normal in urma aventurii sale cu o dansatoare, admite faptul ca actiunile sale au provocat destule necazuri si suferinta si tocmai de aceea nu vrea sa insereze experientele sale persoanale pe noul sau album.

Ronan a declarat ca isi doreste sa transmita liniste prin intermediul cantecelor sale pentru ca asa se simte si el in momentele acestea. Dupa moartea lui Stephen Gatley, fostul sau coleg din formatia Boyzone, Ronan a a inceput sa vada altfel viata, sa o traiasca la maximum si sa isi dea seama ca este atat de fragila si ca tocmai de aceea trebuie traiata fara regrete in fiecare zi.

 

Text: Ruxandra Raica

septembrie 3rd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate