Rooney Mara, imaginea parfumului Downtown de la Calvin Klein

downtown-calvin-klein-mara-vogue-17may13-pr-b 426x639Actrita Rooney Mara a fost aleasa imaginea parfumului Downtown by Calvin Klein, un parfum foarte potrivit pentru femeile intre 25 si 35 de ani. Rooney va aparea in campania publicitara realizata de Jean-Baptiste Mondino si David Fincher. „Sunt foarte incantata sa fiu inclusa in grupul de femei nemaipomenite care s-au implicat in campaniile pentru parfumurile Calvin Klein si au fost imaginea lor”, a spus Mara, care se pare ca a fost inspiratia show-ului Calvin Klein de toamna-iarna 2012/2013.

„Este o onoare pentru mine sa fiu parte a acestui brand cu atat de multa experienta in campaniile publicitare. Parfumul Downtown confera acel feeling sic, simplu si, in plus, ofera siguranta de sine”, a completat Rooney. Downtown este un parfum floral si lemnos, cu note de bergamota, para verde, mosc etc. Se identifica usor cu tineretea, cu locul in care o persoana si-ar dori sa fie cu adevarat.

Calvin Klein a fost intotdeauna un lider in materie de produse de pe piata de lux, iar cu fiecare parfum Calvin Klein ne putem da seama  de autenticitatea lor si de faptul ca fiecare parfum, odata ales, devine unul personal. Apa de parfum Downtown va fi lansata in luna iulie a acestui an.

Text: Ruxandra Raica