Rosie Huntington-Whiteley a lansat o colectie de lenjerie intima

rhw_mands2_v_17jan13_pr_b_426x639

Modelul Rosie Huntington-Whiteley a lansat colectia de primavara de lenjerie intima “Rosie for Autograph” pentru Marks & Spencer, aceasta fiind creata cu gandul la Ziua Indragostitilor, la timp pentru a celebra frumoasa zi a iubirii. „Pentru ca aceasta colectie a fost lansata in preajma Zilei Indragostitilor, a fost mai important ca niciodata sa ne asiguram ca nuantele utilizate complimenteaza toate tipurile de piele.

Am optat pentru mai multe nuante de roz, dar si pentru nuante neutre pe care orice femeie le-ar purta”, a spus frumoasa si seducatoarea Rosie.

Colectia este una foarte romantica, include printre altele o rochie pictata manual, matase delicata, s-a acordat o atentie deosebita detaliilor, materialele utilizate fiind dintre cele mai de calitate. Rosie a colaborat cu Soozie Jenkinson, director de creatie in ceea ce priveste lenjeria intima Marks & Spencer, iar cuvantul de baza este feminitate, ca sa nu mai spunem ca in pozele de prezentare Rosie arata trasnet. Si uite asa, Rosie a trecut de la postura de model la cea de designer.

 

 

Text: Ruxandra Raica