Rosie Huntington-Whiteley apare topless in Vogue Germania

Rosie Huntington-Whiteley apare topless in Vogue GermaniaFrumoasa Rosie Huntington-Whiteley este un fotomodel de succes de origine britanica, cu o cariera impresionanta in cadrul agentiei de moda Victoria’s Secret. Incercandu-si norocul si in actorie, i s-a oferit sansa de a aparea in filmul „Transformers: Dark of the Moon”, intr-un rol preluat de la actrita Megan Fox.

Devenind astfel o celebritate, cu o cariera in continua ascensiune, aceasta a primit propunerea de a aparea pe coperta revistei Vogue Germania, in editia Noiembrie 2011, unde poate fi admirata in toata splendoarea, intr-un shooting realizat de catre faimosul fotograf Alexi Lubomirski.

La numai 24 de ani, este un fotomodel de renume si o actrita bine cotata

Rosie starneste interesul producatorilor de la Hollywood si i se ofera roluri in superproductii, doua dintre ele foarte importante pentru cariera ei, insa ea are o afinitate pentru filmele britanice, asteptand propunerea ideala. Probabil doar atunci o vom vedea din nou pe micul ecran.

sursa: www. celebrity-gossip.net

Text: Alexandra Lupu

octombrie 25th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate