Rosie Huntington-Whiteley: de la ratusca cea urata la supermodel

0a0arosie-huntington-whiteley-936037l_1_Rosie Huntington-Whiteley este una dintre cele mai sexy femei din lume, insa supermodelul in varsta de 24 de ani a declarat ca nu a fost intotdeauna atat de frumoasa. Rosie a dezvaluit ca la varsta de 15 ani semana mai degraba cu Betty cea urata, personajul facut celebru de catre America Ferrera.

Modelul, care si-a facut si debutul cinematografic anul acesta in productia Transformers: Dark of the Moon (Transformers 3), spune ca, daca ar fi mers la castinguri la 15 ani, ar fi aparut machiata excesiv, cu parul impletit in doua codite, cu sprancenele smulse si, pe deasupra,  cu aparat dentar.

 

Lucrurile s-au intors evident in favoarea lui Rosie, care a devenit model pentru Victoria’s Secret, precum si imaginea unor branduri celebre si, odata ce cariera ei a inflorit, increderea lui Rosie in propriile forte si in atuurile sale fizice a crescut proportional.

 

Orice ar spune gurile rele, Rosie este o femeie frumoasa, cu un zambet inocent si deopotriva seducator si cu forme de invidiat.

 

Text: Ruxandra Raica