Rosie Huntington-Whiteley uraste diminetile

Rosie Huntington-Whiteley uraste diminetile

Rosie Huntington-Whiteley uraste diminetile… si nu este singura. Model dar si actrita, frumusica Rosie spune ca se straduieste din rasputeri sa functioneze dimineata devreme si ca intotdeauna, inainte sa se trezeasca, trebuie sa leneveasca mai mult in pat. „Sunt departe de a fi o persoana matinala. Inainte de a ma ridica din pat, imi iau intotdeauna 30 de minute suplimentare pentru a mi le petrece stand pur si simplu treaza si numarand minutele care se scurg.

Sunt destul de rau…”, a declarat Rosie.

In prezent, Rosie se intalneste cu actorul Jason Statham si se simte binecuvantata ca a primit in viata atat de multe oportunitati. „Simt ca sunt pe aceasta planeta pentru a evolua, ma simt foarte norocoasa ca am primit astfel de oportunitati. Sincer, nu stiu ce voi face peste 10 de ani zile, iau fiecare zi exact asa cum este. Trebuie sa luati numai lucrurile bune din toate situatiile in care va aflati si sa scoateti practic numai aurul la iveala”, a completat vedeta. Ne place de ea pentru atitudinea pozitiva, chiar daca ii este greu sa se mobilizeze dimineata.

 

Text: Ruxandra Raica

octombrie 9th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate