Roxana Ciuhulescu, insarcinata pentru a doua oara, se va recasatori: cine este tatal copilului?

Vedeta de televiziune Roxana Ciuhulescu (39 de ani) a anunat printr-o postare pe blogul personal ca este insarcinata cu logodnicul sau, Silviu Bulugioiu, presedintele Clubului Off-Road Bucuresti CORB44 Adventure. Roxana mai are o fetita in varsta de 9 ani din prima casatorie, cu Mihai Ivanescu (54 de ani), de care a divortat anul trecut, dupa un mariaj care a durat 10 ani.

Mai mult, vedeta a dezvaluit ca anul acesta va face nu numai botezul pentru cel de-al doilea copil, un baietel, ci si nunta, pentru ca se va recasatori cu tatal copilului.

„Daca cineva mi-ar fi zis ca 2017 se va incheia fericit pentru mine, as fi zis ca bate câmpii! Sa intru in 2018 cu iubire, armonie si … logodita, ce puteam visa mai mult? Dar nu aduce anul ce aduce ceasul… Finalul anului m-a surprins indragostita lulea si – cel mai important! –  iubita. …ahh, era sa uit  si „umpic” gravida! 🙂 Da! –  voi deveni mamica pentru a 2-a oara, iar fetita mea, Ana Cleopatra, va avea – in sfârsit –  un fratior!”, a scris fericita Roxana.

Text: Iulia Mirica