Roxana Ionescu: “Nu imi este frica! Vreau sa ma casatoresc din nou.”

Co-prezentatoarea emisiunii Splash! Vedete la apa se poate declara o femeie implinita din mai toate punctele de vedere. Are aproape 30 de ani, o cariera frumoasa in televiziune, o functie importanta intr-o multinationala, si, de cateva luni, traieste o fermecatoare poveste de dragoste alaturi de Tinu Vidaicu, un om de afaceri timisorean. Dupa o casatorie de 6 ani si un divort fulgerator, Mama Natura, asa cum a fost intitulata Roxana, nu se teme sa imbrace din nou rochia alba si sa spuna un “da” convingator in fata altarului.Tonica Tv: Cumva bat clopotele de nunta?

Roxana Ionescu: Nu stiu! Nu le aud! Nu pot sa spun treaba asta, habar nu am! Dar pot sa va spun un lucru sigur: este ok relatia noastra si daca o sa fie ceva cu siguranta veti afla ca ati vazut ca noi nu ne ascundem cu nimic!

Tonica Tv: Ce te-a atras prima oara la Tinu? Cu ce te-a cucerit?

Roxana: Uau! L-am cunoscut la un eveniment la care am participat. Prima oara bineinteles ca m-a atras felul in care arata si felul cum vorbea. Este energic si stie sa puna problema de fiecare data. Ulterior am inceput sa-l descopar mai mult si lucrurile au avansat si iata-ne aici, mai avem putin si facem un an. In ianuarie facem un an!

Tonica Tv: El este din Timisoara. Cum reusiti sa treceti peste impedimentul distantei?

Roxana: Greu! Pentru ca ni se face dor si am vrea sa fim impreuna, eu as vrea sa fie langa mine sa ma ia in brate. Nu se poate de fiecare data, insa avem noroc ca exista tehnologia moderna si ne putem vedea macar.

Tonica Tv: Folositi cuvinte de alint? Cum va alintati?

Roxana: Depinde de momentul respectiv. De exemplu, daca eu zic: “ce palariuta draguta am!”, el imi va spune: “palariuta”. Dar, in general, nu folosim cuvinte de alint de genul iepuras, ursulet. Nu suntem adeptii!

Tonica Tv: Este o fire romantica? Cu ce te-a surprins pana acum?

Roxana: Da, este o fire romantica si stie de fiecare data sa puna muzica perfecta pentru momentul in care ne aflam.

Tonica Tv: Ai fi pregatita pentru o cerere in casatorie?

Roxana: Cred ca as fi pregatita. Imediat dupa ce am divortat lumea ma intreba daca imi este frica si daca o sa ma mai casatoresc vreodata. Nu imi este frica de casatorie si as vrea sa ma casatoresc inca o data. Nu am ramas deloc cu un gust amar, chiar daca unii considera divortul ca un esec, eu nu il vad asa. Consider ca nu ne-am potrivit si decat sa ne facem viata grea, mai bine sa ne separam si sa ramanem prieteni.

Tonica Tv: Daca ar fi sa iti descrii povestea de dragoste in 3 cuvinte, care ar fi acelea?

Roxana: Frumoasa! Frumoasa! Foarte frumoasa!

Text: Madalina Manole