ROXEN- despre copilărie și sărbătorile de iarnă

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roxen a lansat de curand clipul piesei I don’t care, în cadrul THE SESSION, un concept inedit Global Records în care, în luna decembrie, artistii au lansat o serie de videoclipuri ale unor piese de suflet, filmate într-un spațiu geometric, în care accentul este pus pe personalitatea și stilul fiecăruia.

Am intrebat-o pe ea si cateva lucruri despre sarbatori/ copilarie.

  1. Ce voiai să devii in copilărie?

Cand eram micuta imi doream sa fiu in fiecare meserie noua pe care o descopeream.. voiam sa fiu si mecanic:)) si cum nu am putut sa muncesc mi-a mai ramas sa cant prin casa si am continuat asa pana acum cand pot sa cant in fata oamenilor

  1. Ce înseamnă Crăciunul pentru tine? Cum arata Crăciunul ideal pentru tine?

Craciunul pentru mine inseamna liniste, miros de portocale si brad(ador) si perioada in care te reconstruiesti dupa un an in care ai invatat multe lucruri si te pregatesti pentru inca un an carrousel:))

  1. Care e mâncarea ta preferată de Craciun?

Clar prajituri.

  1. Cum arată/decurge o zi ideală din viața ta?

Nu am pretentii prea mari in general imi place sa fiu mai echilibrata si asta ma ajuta mult in multe directii, nu consider ca in viata mea exista ceva care nu e la locul lui, iar asta face ca totul sa depinda de mine in fiecare zi. Deci cumva sunt fericita si cand nu ar trebuii sa fiu pentru ca imi place sa privesc partea plina a paharului.

  1. Care sunt lucrurile sau experiențele care îți aduc fericire?

Ador sa stau cu pisicile mele, chiar daca din pacate nu mai pot atat de des, imi place sa ma uit la filme siropoase de craciun pe netflix, dar numai in perioada craciunului am sentimentu asta:)) imi plac multe chestii sincer, as enumera infinit cred, imi place sa ma bucur de tot.