Ruby lanseaza single-ul „Doua Suflete”

Ruby lanseaza single-ul Dupa succesul inregistrat cu „Stinge Lumina”, Ruby lanseaza un nou single: „Doua Suflete”. Ca si randul trecut, noua piesa s-a lucrat tot in studiourile Hahaha Production, iar Alex Velea impreuna cu Smiley si Serban Cazan au fost conducatori de proiect. „De cand am ascultat prima varianta de piesa pentru <Doua suflete> – si ma refer aici la un stadiu incipent (un beat si un synth produs de colegul meu, Boier Bibescu) – mi-am dat seama ca e super potrivita pentru mine si ca o sa iasa extraordinar de bine.

Culmea e ca spre deosebire de <Stinge Lumina> unde am lucrat cateva luni, <Doua suflete> am reusit sa o finalizam cap coada intr-o singura zi. Sunt foarte mandra si multumita de rezultat, si speram cu totii ca va avea un impact cel putin la fel de puternic ca si <Stinge Lumina>”, a declarat Ruby.

„Era momentul ca Ruby sa lanseze un nou single. Am intarziat un pic cu aparitia, pentru ca initial lucrasem la cu totul alta piesa. Dar alegerea ulterioara pe care am facut-o cu <Doua suflete> este mai mult decat potrivita. Pentru mine personal,  succesul pe care il are Ruby in acest moment nu este o surpriza, este un lucru absolut normal si o consecinta a muncii,  calitatilor si implicarea activa in tot ceea ce tine de proiectul ei. <Doua suflete> va fi cu siguranta una dintre piesele de top ale acestei veri!”, a declarat Alex Velea. 

Play!


Deschide videoclipul

Text: Andreea Popescu

mai 29th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate