Rupert Sanders are interzis sa mai regizeze “Alba-ca-zapada” dupa idila cu Kristen Stewart

rupert_sanders2Rupert Sanders, regizorul filmului Snow White and the Huntsman, are interzis din partea sotiei sale, Liberty Ross, sa mai regizeze partea a doua a filmului.

Liberty l-a avertizat pe sotul sau, care fusese solicitat sa revina la carma filmului pentru continuare, sa stea departe de Kristen Stewart daca vrea sa isi salveze casnicia.

O sursa din anturajul celor doi a declarat ca Liberty a fost categorica atunci cand i-a dat acest ultimatum lui Rupert. “Cei doi incearca sa faca lucrurile sa mearga dupa aventura lui Rupert si acesta este punctul de cotitura. Liberty pur si simplu nu vrea ca sotul sau sa mai lucreze vreodata cu Kristen”. Pe de alta parte, Rupert este foarte dezamagit pentru ca el a debutat ca regizor cu acest film si spera sa-si consolideze cariera cu o continuare a filmului.

“Dar Rupert stie ca actiunile lui nu au scuza si ca trebuie sa stranga din dinti si sa-si asculte sotia de data asta. Cand Rupert a semnat pentru Snow White and the Huntsman, nu stia ca va avea sansa sa regizeze si continuarea. Contractul sau cu Universal era pentru un singur film.  Era o intelegere verbala ca el va regiza si continuarea, dar nu a fost semnat nimic”, a adaugat aceeasi sursa. Kristen, pe de alta parte, fiind actrita principala, va fi preferata in fata lui Rupert, daca producatorii vor trebui sa aleaga intre cei doi.

 

Text: Bianca Badescu