Russell Brand ii lasa casa din Hollywood Hills fostei sale sotii, Katy Perry

russell-brandIn urma cu ceva timp, actorul Russell Brand a declarat in presa ca nu vrea sa obtina niciun ban de pe urma divortului cu Katy Perry, astfel incat in actele de divort a tinut sa precizeze ca nu are pretentii financiare de la fosta sotie si ca isi doreste o despartire amiabila. Chiar daca este indreptatit sa aiba parte de jumatate din averea de 44 de milioane de dolari a fostei sotii, in urma divortului, actorul a declarat pentru TMZ.com ca nu vrea niciun ban din averea acesteia. Mai mult de atat, Russell a renuntat la toate drepturile pe care le avea la casa din Hollywood Hills cumparata in timpul casniciei cu Katy. Astfel, Katy va ramane cu locuinta in valoare de 6.5 milioane de dolari achizitionata in timpul casniciei cu Russell. Casa dispune de sapte dormitoare si noua bai, piscina, bar, sala de teatru, studio si o camera de oaspeti.

Russell si Katy s-au cunoscut in anul 2009, cu ocazia galei MTV Video Music Awards, si si-au unit destinele in octombrie 2010, in cadrul unei ceremonii private, ce a avut loc in India. Din pacate, casatoria dintre cei doi a durat numai 14 luni, actorul britanic fiind cel care a inaintat actele de divort in luna decembrie a anului trecut.

Lucrurile se pot schimba in timp deoarece divortul va fi pronuntat la sfarsitul lui iunie, pentru ca judecatorul a impus o perioada de asteptare de sase luni.

 

Text: Andreea Popescu