Russell Crowe s-a despartit de sotia sa

Russell Crowe s-a despartit de sotia saRussell Crowe este devastat dupa despartirea de sotia sa, Danielle Spencer. Cei doi au fost casatoriti timp de 9 ani de zile si au impreuna doi copii, in varsta de noua si respectiv opt ani, iar surse spun ca despartirea a fost una pe cale amiabila.

Cuplul a refuzat pana acum sa faca declaratii, insa prieteni apropiati ai cuplului spun ca actorul este socat si devastat. De vina pentru despartire se pare ca ar fi programul mult prea incarcat al actorului, iar la ora actuala Russell filmeaza cel de-al cincilea film anul acesta.

Starul isi doreste sa fie cat mai ocupat, astfel incat sa isi poata distrage atentia. Russell si Danielle s-au cunoscut acum 22 de ani pe platourile productiei ?The Crossing? si s-au casatorit in luna aprilie, in anul 2003. Danielle se pare ca a avut o influenta foarte buna asupra fostului sau sot. Cei doi s-ar fi inteles foarte bine de-a lungul anilor si nu au existat probleme, asa ca suntem dezamagiti de sfarsitul inca unei relatii.

 

Text: Ruxandra Raica

octombrie 18th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate