Ryan Reynolds a vorbit despre copilaria sa in cadrul emisiunii Top Gear

-0reynoldsRyan Reynolds a vorbit despre copilaria lui zbuciumata intr-un interviu acordat recent postului de televiziune BBC la emisiunea Two show Top Gear.

Reynolds i-a spus gazdei emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, cum a fost exmatriculat din scoala pentru ca a furat o masina: “A fost un pariu intre mine si fratii mei, eu avand trei frati mai mari.

Toti trei au fost la aceeasi scoala cu mine, deci, in momentul in care am intrat in scoala, eram deja un om marcat. Am fost dat afara din scoala pentru ceva care credeam ca voi fi apreciat, insa nu a fost asa. Am furat o masina in urma pariului cu fratii mei, dar asteapta… Nu am furat chiar… un vehicul!”.

Reynolds – care a fost casatorit cu Scarlett Johansson intre anii 2008 si 2010 – a sustinut ca el nu a avut idee despre faptul ca ceea ce face este, de fapt, o infractiune atunci cand a avut loc incidentul.

El a continuat: “Aveam un  profesor care era 100% groaznic si acest profesor avea o masina mica… stiti, masinile acelea Volkswagen mici, si ne-am gandit sa ii facem o farsa. Astfel, eu si cu prietenii mei am luat masina si am impins-o pana in fata casei. Daca imi aduc aminte bine, eram aproximativ 8 baieti in toata gasca noastra. In plus, in Canada, daca va deplasati cu mai mult de 10 km/h, este o infractiune de care nici eu nu stiam. Deci nu a fost chiar 100% un furt.”

Actorul a stabilit un nou record in cadrul emisiunii Top Gear, intrecandu-l cu jumatate de secunda pe Tom Cruise in sectiunea Star in a Reasonably Priced Car.

 

Text: Andreea Popescu