S-a deschis primul salon din Romania exclusiv cu produse organice pentru par

S-a deschis primul salon din Romania exclusiv cu produse organice pentru parSaptamana trecuta s-a deschis in Bucuresti primul salon de coafura cu produse organice, apartinand cunoscutului hairstylist Massimiliano Cornacchia, cel care se ocupa de parul multor vedete de la noi, el fiind si cel care a adus in atentia romancelor o noua tehnica de vopsire a parului, prin schimbarea de look pe care i-a facut-o Antoniei. Trebuie sa mai stiti ca Massimiliano a fost desemnat stilistul anului 2011 in Romania.

La salonul sau puteti gasi o gama larga de produse organice inovatoare, cum ar fi vopseaua pe baza de lapte sau vopsea super-stralucitoare. Produsele organice sunt delicate cu parul si nu provoaca alergii, fiind perfecte pentru persoanele care au sensibilitate la produsele obisnuite pentru ingrijirea parului.

S-a deschis primul salon din Romania exclusiv cu produse organice pentru parSalonul Massimiliano Style este situat langa Piata Dorobanti, pe strada George Calinescu nr.20. Puteti citi in exclusivitate un interviu cu Massimiliano in noul numar al revistei Tonica!

 

 

 

Text: Bianca Badescu

noiembrie 1st, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate