Florile si fluturii, elementele celei mai noi colectii Pandora

Brandul de bijuterii Pandora si-a lansat de curand noua colectie de accesorii pentru sezonul primavara-vara. Evenimentul a avut loc intr-un luxos restaurant, iar vedetele autohtone si blogerii de fashion au fost printre invitatii favoriti ai serii. Echipa Tonica TV a fost prezenta la lansare si a stat de vorba cu Patricia Mihail, PR Manager Pandora, despre noua colectie si despre accesoriile care sunt in trend in sezonul cald.Tonica TV: Ce caracterizeaza colectia de bijuterii Pandora pentru primavara-vara?

Patricia Mihail: Aceasta colectie se imparte in 3 mini-colectii, astfel: colectia de primavara, colectia de Ziua Mamei si colectia de vara. In colectia de primavara intalnim simboluri caracteristice: flori, petale, margarete, fluturi si tot ce descrie delicatetea primaverii care renaste dupa iarna. Colectia de Ziua Mamei, care se va lansa in luna aprilie la noi, are ca simbol specific trandafirul, floarea care reprezinta legatura dintre mama si fiica si iubirea pe care si-o poarta una alteia. Colectia de vara este caracterizata de frunzele de palmier, orhideele salbatice, culorile vibrante, animalele exotice, aceste simboluri care ne duc cu gandul la un paradis exotic.

Tonica TV: Care este must-have-ul in materie de accesorii pentru sezonul de primavara-vara?

Patricia Mihail: Din punctul nostru de vedere, must-have-urile sunt bratarile cu talismane care spun o poveste si, de asemenea, inelele suprapuse. Acesta este cel mai fierbinte trend in materie de bijuterii al sezonului.

Tonica TV: Care crezi ca o sa fie cea mai apreciata bijuterie din noua colectie Pandora?

Patricia Mihail: In timp ce prezentam noile colectii, am auzit in sala multe suspine la inelele cu flori si la pandantivele cu fluturi. Insa depinde foarte mult si de fiecare persoana in parte.

Tonica TV: Cum arata femeia care poarta bijuteriile Pandora?

Patricia Mihail: Oricum vrea ea! Nu exista un tipar, nu trebuie sa fii intr-un anume fel ca sa fii femeia Pandora. Este suficient sa fii vesela, energica si sa-ti doresti sa-ti exprimi sentimentele prin bijuteriile pe care le porti.

Vedetele iubesc bijuteriile

Desi vedetele serii au fost noile bijuterii, divele autohtone nu s-au lasat mai prejos si au ales sa straluceasca proband noile accesorii. Ce parere au avut, le lasam chiar pe acestea sa ne povesteasca.

Adina Galupa, actrita: Mi se par niste bijuterii foarte feminine si delicate, iar modelele sunt pentru toate gusturile.

Carmen Bruma, antrenor fitness: Am vazut foarte multe modele interesante in noua colectie. Imi plac in special bratarile si inelele.

Laura Cosoi, vedeta tv: Mi se par bijuteriile potrivite pentru primavara si pentru o femeie indragostita.

Text: Madalina Manole