S-au mutat în „casă nouă”! Cum arată noul lor spatiu

Echipa România, te iubesc! s-a întors la muncă, iar, pentru respectarea distanțării sociale, jurnaliștii au primit un nou spațiu de lucru, pe care trebuie să-l amenajeze conform nevoilor lor.

Au apelat la arhitectul de la Visuri la cheie, Alex Gavrilescu, să-i ajute să creeze un loc care să îmbine personalitățile tuturor și, totodată, să fie un mediu prielnic de lucru.

Paula Herlo: „Echipa România, te iubesc! se mută în casă nouă. Am primit un spațiu interesant pe care am vrea să-l amenajăm în funcție de personalitățile noastre. O să primim sfaturi de la Alex Gavrilescu și sunt sigură că și voi, cei care vă întoarceți în perioada asta la birou, o să vă folosiți de aceste sfaturi și o să vă bucurați de ideile pe care o să le împărtășim unii altora.”

Alex Gavrilescu, arhitect Visuri la cheie: „În primul rând, e nevoie să ținem cont de lumină – e important, pe cât posibil, să fie naturală. De culoare, care să ne dea așa o stare de energie, să ne sporească cheful de lucru. De obicei, folosim culorile din spectrul solar, culori vii, muștar, orange, galben, pentru zona de pereți și e bine să echilibrăm cu ceva care să ne calmeze și asta, de obicei, apare în zona de relaxare. Separarea dintre voi este cu o zonă vegetată, iar în spate zona de relaxare.”

Mai multe sfaturi din partea arhitecților de la Visuri la cheie sunt disponibile AICI.

Bettina Cristea

foto: PR

iulie 29th, 2021 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate