Colecție Nike inspirată de tradiţia românească

Cea mai nouă atletă de la Nike, starul WNBA Sabrina Ionescu, a lansat o nouă colecție de îmbrăcăminte și încălțăminte, inspirată de moștenirea ei și creată pentru a se potrivi tuturor.

Farmaciștii Catena recomandă în perioadele stresante, precum cele în care avem de dat examene sau când avem de dus la bun sfârșit anumite proiecte profesionale, dar și când ai nevoie de un aport de energie și este foarte important să avem grijă de sistemul imunitar, un supliment pe măsură. Susținătorul nostru este Tonico Forte, suplimentul alimentar care ne oferă energie și ne ajută să ne concentrăm întreagă zi și are un gust delicios de căpșune.

Adidașii ei Sabrina 1 în culoarea Spark prezintă o combinație de galben spre violet, simbolizând focul pe care jucătorul de baschet îl aduce pe teren, iar broderia subtilă acționează ca un tribut adus originii ei românești.

În perioada Revoluției române din 1989, tatăl Sabrinei, Dan Ionescu, a fost forțat să fugă din România comunistă, lăsându-i pe cei dragi, inclusiv pe mama sportivului, Liliana Blaj, și pe fratele mai mare, în urmă și căutând azil politic în Statele Unite. I s-au alăturat șase ani mai târziu, iar în 1997, Sabrina și fratele ei geamăn s-au născut în Walnut Creek, California.

Atleta americană de origine română a jucat baschet la colegiu pentru Oregon Ducks (la două ore de mers cu mașina de la sediul Nike din Portland) și acum titulară la New York Liberty. Acum, atleta este recunoscută pentru propriile ei eforturi, vrea să-i inspire pe alții cu povestea ei și să-i încurajeze să și-o spună pe a lor.Obiceiuri românești

Un detaliu interesant al pantofului ei Sabrina 1 – care vine în diferite culori – este i-ul mic din partea dinspre călcâi al pantofului, fiind chiar autograful Sabrinei care se semnează cu numele de familie, în conformitate cu obiceiul românesc.

În interiorul pantofului, semnătura swoosh-ului Nike este orientată în sus, simbolizând modul în care femeile sportive precum Ionescu sparg tavanele de sticlă în lumea sportului. Apoi, în interiorul arcului, sunt cuvintele oricine și oriunde, oglindind misiunea baschetbalistei de a face prima ei colecție cât mai incluzivă.

În afară de pantofi, noua linie a lui Ionescu include un hanorac, mai multe tricouri, câteva perechi de pantaloni scurți de baschet și niște șosete cool.

Odată cu introducerea colecției sale, Ionescu se alătură celorlalte vedete din lumea sportului care au semnat cu Nike, și anume: Serena Williams, Megan Rapinoe și Naomi Osaka.

Iulia Mirică

Foto: hepta, www.harpersbazaar.com