Salma Hayek a plans inaintea scenelor nud

Poza_Salma_Hayek

Salma Hayek a facut niste dezvaluiri in premiera, marturisind ca inainte de a filma scenele nud din productia “Desperados” a plans. Desi filmarile au avut loc in anul 1992 si foarte multe femei si-ar fi dorit sa fie in locul actritei, in bratele lui Banderas, aceasta se temea de ceea ce vor spune parintii sai in legatura cu scenele vazute pe ecran.

„Era prima mea sansa de a aparea intr-un film american si stiam ca trebuie sa accept rolul. Mi-a fost foarte greu in timpul scenelor de dragoste cu Antonio Banderas. De fapt… am plans. Nu voiam sa apar dezbracata in fata camerelor de filmat, ma gandeam la ceea ce vor spune parintii mei”, a declarat Salma.

Ce-i drept, filmul a propulsat-o pe Salma in cariera, a dat lovitura cu rolul interpretat, cum se spune. In plus, Salma a adaugat faptul ca, atunci cand a incercat sa isi faca loc in industria cinematografica din Statele Unite, nu s-a simtit deloc frumoasa, ci mai degraba doar draguta si ca lumea ii spunea ca accentul ei le aminteste americanilor de gospodinele angajate pentru a ingriji de casele lor. Totusi, Salma spune ca tot ceea ce i s-a intamplat a reprezentat pur si simplu norocul de a face tot ceea ce si-a dorit in viata si atat.

 

Text: Ruxandra Raica