Salon Maison Paris, o oaza de rasfat pentru unghiile tale

8.Salon Maison Paris, o oaza de rasfat pentru unghiile taleSalonul Maison Paris este cel mai nou salon specializat in servicii de manichiura si pedichiura din zona Dorobanti, iar ingrijirea unghiilor este ridicata la nivel de arta. Fie ca esti o persoana conservatoare sau una extravaganta, fie ca esti eleganta sau avangardista, la Maison Paris specialistii vor gasi cea mai buna solutie pentru a te multumi.

Ti se pot aplica flori naturale, pene, perle, insertii din dantela sau catifea, cristale Swarovski, caviar, pulbere de sidef etc. Poti opta pentru manichiura clasica, pentru oja semipermanenta sau pentru gel.

“Maison Paris s-a nascut din dragoste pentru arta, pentru culoare si stralucire, din dragostea pentru atitudinea exuberanta si pentru doza de extraordinar care ne ajuta sa ne facem drum, zi de zi, prin rutina. Si nu in ultimul rand, Maison Paris s-a nascut din dragoste pentru Paris si pentru farmecul sau inconfundabil. Am gandit acest loc ca o oaza de rasfat si armonie, de evadare din cotidian si… in definitiv, un loc in care sa poti experimenta un mozaic de stari”, a spus Cora Diaconescu, owner al Maison Paris.

 

Text: Ruxandra Raica