Salty Dream, colectia inspirata de frumusetea insulelor grecesti

Salty Dream, colectia inspirata de frumusetea insulelor grecestiSalty Dream este noua colectie BSB inspirata de nuantele sidefate ale nisipului, de frumusetea insulelor grecesti si de soare. Daca te pregatesti sa pleci in vacanta, sa te bucuri de timpul liber si de soare, kaftanele feminine cu imprimeuri etnice vor fi preferatele tale, mai ales daca indragesti stilul boho. Nu lipsesc detaliile in nuante neon, iar tesaturile lejere din fibre naturale, impodobite cu broderii si ciucuri, subliniaza aspectul feminin al colectiei.

Colectie de vacanta

Colectia Salty Dream este completata de palariile din paie pictate manual, dar si de prosoapele cu imprimeuri originale. Libertate de miscare, jovialitate, lejeritate, taieturi feminine – trasaturi ce caracterizeaza colectia de vacanta. Salty Dream este disponibila in magazinele BSB din Baneasa Shopping City, Mega Mall, Afi Palace Cotroceni, City Park Constanta, Polus Center Cluj-Napoca, Pitesti Mall, Afi Palace Ploiesti si Shopping City Galati.

Text: Ruxandra Dumitrescu

iunie 16th, 2016 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate