Sandra Bullock si Ryan Reynolds planuiesc sa se casatoreasca?

1a1o0xk5r4In presa internationala se zvoneste ca Sandra Bullock si Ryan Reynolds planuiesc sa se casatoreasca in secret.

Ryan Reynolds, in varsta de 35 de ani, s-a despartit de Scarlett Johansson in decembrie 2010, dupa 2 ani de mariaj, iar la scurt timp au aparut zvonuri despre relatia sa cu Sandra Bullock. Cei doi actori au jucat impreuna in filmul The Proposal si au fost prieteni pana ce totul s-a transformat intr-o relatie.

Paparazzii i-au surprins recent pe cei doi, impreuna cu Louis, baietelul adoptat de Sandra, intr-o vacanta in Wyoming. Se pare ca acolo au si discutat ideea unei casatorii, mai ales ca Ryan se intelege foarte bine cu fiul de aproape 2 ani al Sandrei.

“Ryan i-a spus Sandrei ca este dispus sa se casatoreasca oricand vrea ea. Si dupa ce a vazut cat de bine se intelege cu fiul sau Louis, Sandra a decis ca e timpul sa faca si ea acest pas”, a declarat o sursa. Asa ca cei doi au inceput sa-si faca planuri de nunta, nici fostii lor parteneri, nici diferenta de varsta de peste un deceniu dintre ei neparand sa-i deranjeze.

Surprinzator, surse din anturajul lui Scarlett spun ca aceasta nu este suparata ca fostul sau sot se va recasatori, ci dimpotriva, o respecta pe Sandra si se bucura pentru cei doi.

Text: Bianca Badescu