Sandra Bullock va primi o distinctie pentru activitatea sa caritabila

1330365510_sandra-bullock-zoomSandra Bullock nu este doar o actrita celebra, ci si o persoana cunoscuta pentru actiunile sale caritabile. De aceea, a fost selectata pentru a intra in Warren Easton Hall of Fame 2012 datorita donatiilor facute de aceasta Warren Easton Charter High School, cel mai vechi liceu din New Orleans, care a fost distrus de uraganul Katrina in anul 2005.

Selectia pentru Warren Easton Hall of Fame se face daca o persoana a avut o contributie remarcabila pentru comunitate, si-a demonstrat dragostea fata de acest liceu sau daca a avut realizari profesionale semnificative.

Sandra se implica in proiectele caritabile ale acestei scoli inca din 2005, iar in acest an a donat 25.000 de dolari pentru bursele scolare. A 20-a editie a ceremoniei Hall of Fame va avea loc vineri, 18 mai.

Sandra este cunoscuta pentru activitatile sale filantropice, numai anul trecut donand 1 milion de dolari pentru Crucea Rosie, bani folositi in scopul de a ajuta Japonia dupa cutremurul devastator care a avut loc acolo.

 

Text: Bianca Badescu