Sandra Izbasa, aur pentru Romania

Sandra Izbasa, aur pentru RomaniaZiua de duminica a fost zi de sarbatoare si de fericire la cote maxime datorita prestatiei gimnastei Sandra Izbasa la JOCURILE OLIMPICE de la LONDRA. Tanara romanca a adus Romaniei aur la proba individuala de sarituri. Si nu este pentru prima data cand Sandra Izbasa aduce Romaniei medalii. In urm? cu patru ani, gimnasta noastra si-a dovedit maiestria si la sol, castigand medalia de aur intr-o competitie extrem de tensionata, in care a concurat ultima, competitie desfasurata la Beijing.

Prestatia Sandrei din acest an nu a fost trecuta cu vederea de membrii juriului, acestia punctandu-i sariturile cu nota finala 15.191, aducand astfel Romaniei primul aur olimpic la sarituri, dupa cel castigat de Monica Rosu in 2004, la Atena.

Fiind Partener al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Catena sustine campionii Romaniei. Sustine si tu campionii si fii mandru ca esti roman!

 

Text: Andreea Popescu

august 6th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate