Sani fermi fara chirurgie

Sani fermi fara chirurgieNu este un secret ca sanii fermi atrag privrile oricarui barbat, dar maresc si increderea in sine a femeilor. Asa ca daca vrei sa-ti tonifici sanii si sa-ti consolidezi stima de sine, ia in considerare urmatoarele exercitii. Tot ce iti trebuie sunt cateva greutati si zece minute de antrenament de trei ori pe saptamana.Exercitii pentru contractia pectoralilor

Intinde bratele inainte asemenea unui somnambul. Sprijina apoi palmele pe antebrate si incordeaza muschii pectorali impingand antebratele cu forta inspre exterior. Se exectuta trei seturi de cate opt repetari.

Exercitii pentru sani fermi cu mai multe greutati

Ia o greutate de 3 kg in fiecare mana. Intinde-te pe o banca de sport cu coatele indoite la 90 de grade. Ridica mainile, lasa-le in jos pana la nivelul corpului, mentine pozitia timp de cateva secunde, apoi revino la pozitia coatelor pana la 90 de grade. Se executa trei serii de cate 12 repetari.

Flotari – exercitii simple pentru fermitatea sanilor

Acesta este unul dintre cele mai bune exercitii de tonifiere si dezvoltare a sanilor. Sprijina-te cu palmele deschise pe un scaun si executa flotari, lasand toata greutatea corpului pe pectorali. Repeta exercitiul cu pumnii stransi. Se fac cate trei serii a 12 repetari din fiecare pozitie.

Unghiul tau cel mai bun

Inclina banca de sport pana la 45 de grade. Intinde-te pe spate cu cate o greutate in fiecare mana. Palmele vor fi indreptate inspre interior. Impinge greutatile inainte ca si cum ai desena un cerc imaginar pana cand greutatile se unesc deasupra capului , contractand muschii pieptului. Se executa trei serii a cate 12 repetari.

Text: Ana Macovei