Sarah Harding a spus definitiv adio relatiei cu Tom Crane

sarah_harding_1600x1200Cantareata Sarah Harding (Girls Aloud) a reusit in sfarsit sa se detaseze de relatia cu fostul sau logodnic Tom Crane, dupa ce, in urma cu putin timp, se zvonise ca cei doi s-ar fi impacat.

Potrivit declaratiilor lui Sarah, vedeta si fostul sau iubit au in prezent o relatie de prietenie, iar familia lui Tom o considera inca pe Sarah o persoana apropiata. „Tom si cu mine vorbim – suntem oameni civilizati – , iar familia lui inca ma considera ca si cum as fi una de-a lor, ceea ce inseamna foarte mult pentru mine. Dar oricat de mult as tine la el, privesc in trecut si imi dau seama ca pur si simplu nu eram compatibili. A existat o perioada imediat dupa ce ne-am despartit cand as fi dat orice sa ne impacam pentru ca a fost intr-adevar o perioada foarte dueroasa”, a declarat Sarah.

Cantareata a completat: “Acum simt insa ca ma pot detasa intr-adevar de aceasta relatie si ma gandesc la Tom mai mult ca la un frate”. Sarah a petrecut o perioada in Africa de Sud pentru a-si reveni si acum spune ca se concentreaza asupra propriei persoane, asupra a ceea ce isi doreste sa realizeze cu adevarat in viata.

 

Text: Ruxandra Raica