Sarah Jessica Parker: “Copiii iti pot distrage atentia de la casatorie”

0a0a0a0a87583558Sarah Jessica Parker, care are trei copii cu sotul sau Matthew Broderick, recunoaste ca un mariaj poate avea de suferit dupa ce apar copiii. Tocmai de aceea spune ca este important ca cei doi soti sa se straduiasca sa-si faca in continuare timp unul pentru altul.

“Copiii iti pot distrage atentia de la relatia ta. Poate si intr-un mod bun, dar si intr-unul rau. Este important sa ai ochii indreptati spre toate aspectele relatiei. Este ceva care chiar necesita atentie”, crede Sarah.

Actrita si sotul sau sunt impreuna de 20 de ani, timp in care relatia lor a avut suisuri si coborasuri. “Suntem impreuna de 20 de ani si am avut zile bune, zile decente si zile rele. Asa este casatoria. Asa este o relatie. Asa este chiar si o prietenie – relatiile fara casatorie decurg in acelasi fel. Daca esti intr-o relatie pe termen lung si vrei sa fie serioasa, o sa treci prin multe perioade diferite”, spune Parker. Si are dreptate, pentru ca acest scenariu sigur suna familiar tuturor celor care au avut o relatie de lunga durata.

Sarah este insa fericita, pentru ca sotul sau o ajuta in casa si uneori chiar si gateste pentru ea si copii. Cei doi se ajuta reciproc si acesta pare sa fie secretul longevitatii relatiei lor.

Text: Bianca Badescu