Sarah Jessica Parker isi lanseaza propria linie de pantofi

Sarah Jessica Parker isi lanseaza propria linie de pantofiSarah Jessica Parker isi lanseaza propria colectie de… pantofi. Dupa 15 ani de cand a aparut pentru prima data pe ecrane, in rolul lui Carrie Bradshaw din „Sex and the City”, iata ca actrita isi va face, in cele din urma, debutul in cariera de designer, cu o colectie simpla intitulata SJP. Pentru colectia sa, Parker a ales sa colaboreze cu CEO-ul brandului Manolo Blahnik, George Malkemus, label pe care Bradshaw l-a ajutat sa se afirme pe piata. Aceasta linie de accesorii va include, de asemenea, o editie limitata de genti si trench-uri.

„Pentru ca am jucat rolul lui Carrie Bradshaw, am purtat foarte multi pantofi si am invatat foarte multe lucruri”, a spus Sarah. Actrita s-a inspirat din creatiile unor label-uri old school, dorind sa ofere lucruri noi, inedite, in ceea ce priveste forma, si nu numai.

„Cred ca asta este si ceea ce oamenii asteptau de la mine. Facem combinatii de culori pe care oamenii nu le fac in general dar pe care si le doresc in dulap”, a completat Parker. Colectia SJP va fi produsa in totalitate in Europa si la New York si va fi pusa la dispozitia publicului prin intermediul unui retailer din Statele Unite, la inceputul anului viitor.

Text: Ruxandra Raica