Sarah Jessica Parker, nevoita sa renunte la pantofii cu toc

shutterstock 53835898Nu o data am fost avertizate ca, purtand pantofi cu toc, picioarele noastre, precum si alte parti ale corpului vor avea de suferit. Sarah Jessica Parker, actrita in varsta de 47 de ani, a incetat sa mai poarte pantofi cu toc tot timpul, dupa ce a aflat ca se confrunta cu adevarate probleme, pe care a inceput sa le resimta in timp ce juca in filmul “I don’t know how she does it”.

Parker sustine in continuare ca ar purta pantofi cu toc zi si noapte, insa din pacate acum plateste un pret foarte mare pentru alegerile ei in materie de fashion.

In timpul filmarilor productiei mai sus mentionate, Sarah si-a scrantit glezna si a fost nevoita sa mearga la un specialist care a avertizat-o ca are anumite probleme pe care ea singura si le-a creat si ca oasele picioarelor nu sunt tocmai in regula. “Este trist pentru ca picioarele astea doua m-au purtat peste tot in lume, insa intr-un sfarsit cred ca au obosit, mi-au ordonat sa ma opresc si sa nu cumva sa ma incalt cu pantofi ieftini”, a declarat vedeta.

Parker este mama a trei copii si spune ca este foarte greu sa le creasca pe cele doua fete care se cearta mereu pe haine, comparativ cu fiul sau. Asa ca, doamnelor, atentie la pretul pe care l-ati putea plati pentru efortul de a fi la moda.

Text: Ruxandra Raica