Sarah Michelle Gellar sufera de tulburare dismorfica

Sarah Michelle Gellar sufera de tulburare dismorficaProtagonista serialului Buffy the Vampire Slayer (Buffy spaima vampirilor), Sarah Michelle Gellar, a recunoscut, de curand, ca are o problema psihologica, lucru care o determina sa isi perceapa defectele si felul in care arata, intr-un mod eronat, distorsionat. Din aceasta cauza, vedeta, in varsta de 34 de ani, sufera de anxietate si depresie, fiindu-i greu, de cele mai multe ori, sa se priveasca in oglinda.

Sarah, care este in prezent maritata cu actorul Freddie Prinze Jr., sufera de tulburare dismorfica, numita si sindromul urateniei inchipuite, si, desi prin natura a ceea ce face este mai tot timpul inconjurata de oglinzi, evita sa se priveasca. Cu toate acestea, vedeta spune ca fetita ei, Charlotte, in varsta de doi ani, o ajuta oarecum sa isi stabileasca noi prioritati si sa nu mai fie atat de critica in ceea ce priveste aspectul sau exterior.

Text: Ruxandra Raica

septembrie 26th, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate