Rihanna, din nou Savage x Fenty, vol.2

Ca un adevărat superstar, Rihanna a lansat nu unul, ci două proiecte majore în pandemie. Primul, linia de debut cosmetice Fenty Skin. Pentru al doilea a îmbrăcat din nou lenjeria ei spectaculoasă pentru cea mai recentă colecție Savage X Fenty.Show cu zeci de vedete

Primul spectacol Savage x Fenty, care a fost filmat la New York în timpul Săptămânii Modei de la New York de anul trecut. Și a fost cu siguranță unul dintre cele mai discutate evenimente de modă din 2019.

„A fost un proces complet diferit în acest an”, a declarat Rihanna pentru cel mai recent număr din revista PEOPLE, referindu-se la Savage X Fenty Vol. 2, prezentare de modă în contextul  coronavirusului. „A trebuit să rezolvăm provocările COVID-19, păstrând pe toată lumea în siguranță și sănătatea echipei în capul listei. Am fost obligați să găsim noi modalități de a produce un spectacol. Și a trebuit să facem acest lucru ca totul să fie cât mai dinamic din punct de vedere vizual. Sunt încântată și mândră de echipa mea – am reușit.”

Similar cu prima lansare, Colecția Savage x Fenty Vol. 2 include unele dintre cele mai emblematice caracteristici ale brandului. Dantela și microfibra, precum și câteva materiale noi, inclusiv modelele florale irizate. De la lenjeria intimă la sutienele delicate, colecția include 48 de piese noi, între 25 și 65 USD și nimic peste 90 USD.

Spectacolul de modă, care a fost difuzat pe 2 octombrie pe Prime Video, a cuprins showuri Travis Scott, Rosalía, Bad Bunny, Ella Mai, Miguel, Mustard și Roddy Ricch. Apoi, purtînd cele mai noi modele Savage X Fenty și-au făcut apariția Lizzo, Bella Hadid, Big Sean, veterana colecției Cara Delevingne , Christian Combs, Demi Moore, Irina Shayk, Laura Harrier, Normani, Paloma Elsesser, Paris Hilton, Rico Nasty, Willow Smith și multe alte nume sonore.

Modele pentru toate femeile

Demi Moore, la 57 de ani, a uimit într-o lenjerie neagră de dantelă sexy, ciorapi cu plasă și un choker cu diamante,  în timp ce celelalte modele dansau senzual în jurul ei.

Lizzo, în vârstă de 32 de ani, a urcat pe scenă purtând o lenjerie albastru electric, care includea mănuși și colanți, pe care i-a asociat cu un colier-statement.

Rihanna a vorbit deschis despre modul în care starea de spirit poate afecta hainele pe care le alegi. “Este o chestie de dispoziție pentru mine, fato. Este o chestie de dispoziție întotdeauna”, a spus Rihanna în timpul spectacolului, adăugând: “Orice te face să te simți cel mai bine, nu renunța la acel lucru. Am trecut cu toții prin asta”.

Text Cristina Dudău (sursa Harpers Bazaar, People)

Foto Hepta, Instagram