Scapa de petele de pe picioare pricinuite de varsta

shutterstock_51367801Dupa varsta de 30 de ani, femeile trebuie sa fie din ce in ce mai constiente in ceea ce priveste frumusetea lor si modul in care trebuie sa previna imbatranirea. Ridurile sau petele sunt principalele semne ale imbatranirii pielii. Expunerea la soare, pielea uscata si lipsa ingrijirii pot duce la aparitia acestor pete chiar si pe picioare, pielea fiind din ce in ce mai uscata.Iata cum puteti scapa de petele de pe picioare chiar acasa, cu ajutorul unor remedii naturale:

Hidratare intensa

Atunci cand hidratezi tenul, nu uita sa hidratezi si pielea picioarelor. Lipsa acestei hidratari duce la aparitia acestor pete. Aplica o lotiune de corp sau o crema hidratanta de doua ori pe zi, si mai ales seara dupa baie. Timp de 15-20 de minute dupa aplicarea lotiunii porii trebuie lasati sa o absoarba in profunzime.

 

Lamaia face minuni impotriva petelor de pe picioare

Daca vrei sa scapi de petele inestetice, amesteca suc de lamaie cu otet din cidru de mere. Aplica amestecul pe picioare si maseaza usor timp de 8-10 minute. Spala-le apoi cu apa rece si sterge-le cu un prosop curat. De asemenea, foloseste o felie de lamaie cu care sa-ti faci un fel de scrub si nu clati timp de 3 minute. Dupa cele 3 minute, spala-te cu apa calduta si foloseste o crema hidratanta, deoarece lamaia poate usca pielea.

 

Otetul din cidru de mere are efecte benefice pentru ameliorarea petelor de pe picioare

Acesta este unul dintre cele mai eficiente remedii naturale. Pune cateva picaturi din acest otet atunci cand faci baie. De asemenea, te poti spala pe picioare cu acest otet, o data pe zi, cu regularitate. El ajuta la regenerarea pielii si indeparteaza celulele moarte.

 

Text: Ruxandra Raica