Scarlett Johansson s-a măritat în secret

Frumoasa actriţă, în vârstă de 35 de ani, Scarlett Johansson s-a măritat cu actorul Colin Jost (38 de ani), weekend-ul trecut. Ceremonia a fost una restrânsă, presa aflând abia ieri de eveniment.

Conform site-ului de divertisment TMZ, cuplul s-a căsătorit în Palisades, New York. Cei doi s-au logodit anul trecut în mai, după o relaţie de doi ani de zile.

”Suntem încântați să dăm vestea că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit weekendul acesta într-o ceremonie intimă la care au participat rudele apropiate și cei dragi, respectând regulile de siguranță Covid-19”, a anunțat pe contul de Instagram Meals on Wheels, un program de caritate dedicat celor care nu se pot deplasa pentru a-și achiziționa hrană în timpul pandemiei. Grupul a mai spus că asta a fost dorinţa de nuntă a mirilor: ”Dorința lor de nuntă a fost să ajute într-un mod care să conteze pentru persoanele în vârstă vulnerabile în timpul acestor timpuri dificile.”

Johansson a început să se întâlnească cu Jost, un scriitor și comediant al emisiunii Saturday Night Live, în 2017. Actriţa a mai fost căsătorită de două ori, cu Romain Dauriac, în perioada 2014–2017, cu care are şi o fetiţă, şi cu actorul Ryan Reynolds, între anii 2008–2011.

octombrie 30th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate