Scarlett Johansson s-a măritat în secret

Frumoasa actriţă, în vârstă de 35 de ani, Scarlett Johansson s-a măritat cu actorul Colin Jost (38 de ani), weekend-ul trecut. Ceremonia a fost una restrânsă, presa aflând abia ieri de eveniment.

Conform site-ului de divertisment TMZ, cuplul s-a căsătorit în Palisades, New York. Cei doi s-au logodit anul trecut în mai, după o relaţie de doi ani de zile.

”Suntem încântați să dăm vestea că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit weekendul acesta într-o ceremonie intimă la care au participat rudele apropiate și cei dragi, respectând regulile de siguranță Covid-19”, a anunțat pe contul de Instagram Meals on Wheels, un program de caritate dedicat celor care nu se pot deplasa pentru a-și achiziționa hrană în timpul pandemiei. Grupul a mai spus că asta a fost dorinţa de nuntă a mirilor: ”Dorința lor de nuntă a fost să ajute într-un mod care să conteze pentru persoanele în vârstă vulnerabile în timpul acestor timpuri dificile.”

Johansson a început să se întâlnească cu Jost, un scriitor și comediant al emisiunii Saturday Night Live, în 2017. Actriţa a mai fost căsătorită de două ori, cu Romain Dauriac, în perioada 2014–2017, cu care are şi o fetiţă, şi cu actorul Ryan Reynolds, între anii 2008–2011.