Scarlett Johansson si problemele dermatologice

Scarlett Johansson si problemele dermatologiceScarlett Johansson nu este numai vedeta, este si ea om ca toti oamenii si are tot felul de probleme. Actrita din productia „Hitchcock” isi dorea initial sa devina medic dermatolog pentru a ajuta oamenii cu probleme  de piele si uneori ii pare rau ca nu a luat aceasta decizie, deoarece ea insasi se confrunta adesea cu afectiuni ale pielii.

„Am avut o multime de probleme, ma confrunt cu eruptii cutanate, dar cel putin stiu cum sa le tratez. Cand ajuti o persoana cu probleme de piele sa se vindece, ii oferi practic o noua speranta la viata. Ati intalnit vreodata un astfel de om? Ma pricep foarte bine la asta”, a declarat actrita.

In plus, frumoasa blonda in varsta de 28 de ani spune ca este  mai mult decat preocupata de aspectul pielii si ca urmareste tot felul de documentare in acest sens: „Ma pricep foarte bine sa diagnostichez alte persoane, mai ales in ceea ce priveste infectiile fungice, si asta deoarece urmaresc documentare medicale si sunt interesata”, a completat Scarlett. Acum stim, daca nu ar fi devenit actrita, pe Johansson am fi intalnit-o in cabinetul dermatologic.

 

Text: Ruxandra Raica

ianuarie 8th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate