Scarlett Johansson vorbeste despre fotografiile in care apare goala

1a3aax9k4cActrita de 26 de ani a fost lunile acestea protagonista unui scandal izbucnit dupa ce cateva poze in care aparea goala i-au fost furate si au aparut in presa. Initial, Scarlett a fost foarte suparata din cauza hackerilor care i-au sustras pozele din telefon si a apelat chiar si la FBI pentru prinderea lor, dar acum pare ca a lasat totul in urma.

Mai mult, pare mandra de poze si a declarat ca arata foarte bine in ele: “Imi cunosc cele mai bune unghiuri. Pozele erau trimise sotului meu. Nu este nimic gresit in asta. Nu e ca si cum as fi facut poze porno. Desi nici lucrul asta nu este gresit”, a spus actrita.

Scandalul cu pozele a urmat la putin timp dupa ce Scarlett s-a despartit de sotul sau, Ryan Reynolds. O perioada pe care actrita o descrie ca fiind foarte ciudata: “Nu prea stiam ce sa fac cu mine. A fost o perioada foarte ciudata. Nu era nimic care sa ma intereseze. Am avut o despartire foarte publica. A fost greu. M-am simtit inconfortabil”.

Acum insa, totul a trecut si Scarlett s-a obisnuit si cu ideea divortului si cu faptul ca pozele cu ea goala au facut inconjurul lumii.

Text: Bianca Badescu