Scary Movie 5, fara Anna Faris (Cindy Campbell)

scary-movie-3-811228lSunt sigura ca ati vazut macar o parte a renumitului film Scary Movie la care ati ras cu atata pofta incat v-au ramas intiparite in memorie anumite scene ale actritei principale Cindy Campbell, nu-i asa? Sau ca atunci cand ati vazut alte filme in care apare Anna Faris (Cindy Campbell), primul gand v-a fugit la Scary Movie.

Desi numele Anna Faris (Cindy Campbell) este foarte des asociat cu serialul Scary Movie, regizat initial de Keenen Ivory Wayans, iar apoi de catre David Zucker, se pare ca a cincea parte a filmului va fi fara Anna. Chiar daca cel de-al cincilea film al francizei Scary Movie a fost anuntat inca de anul trecut iar producatorii l-au ales de aceasta data pe Malcolm D. Lee in scaunul regizoral, se pare ca blonda nu-i va onora cu prezenta sa in parodie.

Intr-un interviu recent acordat, blonda a spus: “Nu, nu cred ca am s-o fac”, adaugand: “Eu nu cred ca o sa mai fac parte, nu stiu exact ce se intampla cu acest proiect”.

Este posibil ca Anna sa fi refuzat sa joace in filmul care a facut-o celebra din cauza rolului pe care il interpreteaza si din cauza asocierii sale cu comediile in care umorul e destul de grosolan. Se pare ca unirea destinului sau cu cel al actorului Chris Pratt a facut-o pe Faris sa priveasca cariera sa actoriceasca dintr-un alt unghi, ceva mai serios.

Desi nici noi nu stim ce se va intampla cu acest proiect fara Anna in el, stim ca filmarile vor incepe in vara, dupa un scenariu semnat de David Zucker, cel care a scris si regizat si ultimele doua pelicule ale seriei, si speram sa fie la fel de amuzante ca si celelalte parti. In distributia filmului Scary Movie 5 vor reveni Regina Hall si Kevin Hart, iar lansarea se pare ca va fi pe data de 1 ianuarie 2013.

In prezent, Faris joaca alaturi de Sacha Baron Cohen, in filmul Dictatorul, ce va avea lansarea pe 16 mai anul acesta, in cinematografele din SUA si Marea Britanie.

 

Text: Andreea Popescu