Schimba-ti look-ul in saloanele Getei Voinea

Schimba-ti look-ul in saloanele Getei VoineaSfarsitul verii toride si sosirea sezonului rece impun o schimbare radicala de look si sunt o sursa de inspiratie pentru hairstylista Geta Voinea. Si, pentru ca vara este pe sfarsite, hairstylista Geta Voinea vine cu o oferta irezistibila pentru toate femeile care doresc un look asa cum au visat. Tot ce trebuie sa faceti este sa achizitionati abonamentul de 350 RON pana pe data de 15 septembrie, pentru a beneficia de un syling complet.

Saloanele Getei Voinea, in numar de 5, sunt pozitionate strategic, deservind zona centrala a Bucurestiului, zona rezidentiala si zona de nord a Capitalei, pentru ca toate domnisoarele si doamnele sa poata beneficia de cele mai bune servicii, indiferent de ocazia speciala pe care o au in viata lor. Si pentru ca sfarsitul verii pare a fi in favoarea noastra, cu ocazia zilei sale de nastere Geta Voinea le ofera clientelor care cumpara pana pe 31 august respectivele abonamente un voucher bonus: un styling complet, personalizat, executat de insasi stilista Geta Voinea! Si pentru ca suntem femei, meritam sa fim frumoase indiferent de anotimp!

Text: Andreea Popescu

august 22nd, 2011 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate