Schimbare surpriză în juriul Românii au talent

O nouă modificare în juriul emisiunii Românii au talent, de data aceasta din cauza virusului SARS-CoV-2. Dupa ce a contactat noul coronavirus, Andi Moisescu a fost inlocuit la pupitrul juriului, iar telespectatorii vor avea o mare surpriză.

Andi Moisescu (48 de ani) a aflat că s-a infectat cu noul coronavirus, iar Smiley (37 de ani) este noul jurat și face echipă cu Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu. Filmările pentru preselecțiile sezonului 11 s-au încheiat deja și Smiley apare în ultimele ediții ale emisiunilor înregistrate.

De altfel, în noul sezon s-a renunțat și la public, iar „animația” din platou este sigurată de un ecran uriaș pe care rulează imagini. “Filmarile de interior le-am terminat, cele de exterior abia încep”, au spus Smiley și Pavel Bartos pe Instagram.Mihai Petre, înlocuit cu Alexandra Dinu

Mihai Petre nu mai face parte nici el din echipa de la Românii au talent, el a fost înlocuit la masa juriului de Alexandra Dinu. Anunțul plecării a fost făcut chiar de el pe o rețea de socializare, dar se pare că nu a fost decizia sa.

“Am discutat despre asta, am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu”, a mărturisit Mihai Petre.

Text Cristina Dudău

Foto Instagram