14 ani de relaţie şi încă îi mai trimite scrisori de dragoste

Actorul, în vârstă de 50 de ani, deţinător al unui premiu Oscar, Matthew McConaughey recunoaşte că după 14 ani de relaţie încă îi mai face declaraţii de dragoste soţiei sale, Camila Alves.

Am fost şi rămân foarte devotat soţiei mele. Ea este totul pentru mine! Îmi place să fiu fascinat, nu vreau să distrug această magie,” a spus actorul. „Nimic nu s-a schimbat. Doar o ador!”, a continuat el.

Cei doi s-au cunoscut în 2006, într-un bar: „Când a trecut pe lângă mine, într-o rochie turcoaz, am întrebat: „Uau, ce este asta?” Graţie, personalitate, siluetă, frumuseţe – de unde sunt toate astea? De îndată ce privirile noastre s-au întâlnit, ceva în minte mi-a şoptit: „Ridică-ţi fundul de pe scaun şi fugi după ea!, povesteşte Matthew.8 ani de căsnicie şi încă păstrează “flacăra dragostei aprinsă”

De atunci, cei doi formează un cuplu fericit, iar din 2012 sunt căsătoriţi, chiar dacă Matthew McConaughey a reușit cu greu să o convingă pe Camila să se mărite. Chiar ea a dezvăluit că nu a vrut să se căsătorească niciodată.

Acum, cuplul are trei copii, iar în continuare, familia rămâne o prioritate pentru ei. Camila şi Matthew îşi fac adesea surprize, iar uneori, “evadează” la hotel pentru a se putea bucura de relaţia lor şi de linişte.

“Faptul în sine este important, să te trezeşti dimineaţa nu din cauza ţipetelor de copii, ci în tăcere. Acest lucru este foarte important pentru creierului mamei. În plus, asta te ajută să te simţi special şi să păstrezi viu focul iubirii. Atenţia şi grija nu se măsoară în bani. Nu trebuie să cumperi ceva pentru a-ţi bucura iubita. De exemplu, eu în continuare îi scriu scrisori de dragoste soţiei mele, îi citez poezia preferată de dragoste. Ea ştie că acest lucru este mult mai valors decât orice obiect ciumpărat din magazine”, încheie actorul.  

Text: Bettina Cristea