Sean Penn, din nou impreuna cu topmodelul Petra Nemcova?

Sean Penn, din nou impreuna cu topmodelul Petra Nemcova?Potrivit site-ului starpulse.com, actorul american Sean Penn a aparut la petrecerea aniversara a solistului trupei U2, Bono, insotit de celebra Petra Nemcova, topmodel de origine ceha, alimentand astfel zvonurile potrivit carora ar avea o relatie cu aceasta. Presa a speculat inca din anul 2008 ca intre cei doi ar exista o legatura amoroasa, iar dupa ce Petra s-a despartit de logodnicul sau Jamie Belman in luna aprilie a acestui an, zvonurile au reaparut.

In timpul petrecerii care a avut loc saptamana trecuta la New York, Penn si Nemcova nu s-au sfiit sa fie afectuosi unul cu celalalt, fara a se feri asadar de ochii privitorilor. Cele doua vedete au lasat astfel impresia ca formeaza un cuplu de multa vreme si ca se simt bine unul in compania celuilalt. La aceeasi petrecere au mai fost prezente vedete precum Jay-Z sau Anna Wintour, editorul-sef al editiei americane a revistei Vogue.

Noi nu putem fi siguri de relatia care exista intre cei doi, insa cu siguranta ca fum fara foc nu are cum sa iasa.

 

Text: Ruxandra Raica

mai 15th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate