Secretele socante care ii destrama mariajul lui Gwen Stefani

-0a0a0a0a0a0a0a0ashutterstock_86922367Cantareata Gwen Stefani are din ce in ce mai multe probleme in mariaj. Motivul? Secretele din trecutul sotului sau, Gavin Rossdale, care a omis sa-i spuna sotiei sale lucruri importante despre viata sa. Lucrurile pe care Gwen le-a aflat de curand despre sotul sau sunt cu adevarat socante.  Desi are doi copii cu sotia sa, Gavin nu i-a spus lui Gwen ca mai are si o fiica in varsta de 22 de ani, cu o fosta iubita, cantareata si scriitoarea Pearl Lowe. Mai grav de atat este ca “a uitat” sa-i marturiseasca si ca a avut o relatie de 5 ani cu transsexualul Peter Robinson, cunoscut sub numele de “Marilyn”.

Robinson sustine chiar ca Rossdale a fost iubirea vietii sale, dar ca nu a spus nimic despre aceasta relatie pentru a nu-i strica lui Gavin cariera. Aceste amanunte picante din trecutul lui Gavin puteau ramane secrete daca nu ar fi fost dezvaluite de cantaretul Boy George si confirmate anul trecut de “Marilyn”, lucru care l-a silit si pe Gavin sa marturiseasca.

Si de parca nu ar fi fost suficient, Courtney Love, in varsta de 47 de ani, a declarat in emisiunea lui Howard Stern ca a avut o aventura de 8 luni cu Gavin in timp ce acesta era deja cu Gwen.

Dupa toate aceste dezvaluiri socante, Stefani se intreaba ce surprize ii mai rezerva sotul sau si ii este din ce in ce mai greu sa traiasca alaturi de un om pe care simte ca nu-l cunoaste. Si trebuie sa recunoastem ca aceste informatii pot fi motive serioase de divort.

Text: Bianca Badescu