Secretul de “noapte bună” al lui Kate Middleton!

Cu fiecare apariție, Kate Middleton reușește să farmece pe toată lumea cu tenul ei impecabil! Știm deja, nu are nevoie de trucuri de machiaj sau intervenții estetice. Ducesa de Cambrigde reușește să-și mențină frumusețea naturală cu un ritual simplu pe care-l urmează seară de seară.

Impresionant este și că secretul de “noapte bună” al soției Prințului William – al doilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii – este la îndemâna oricui!

Farmaciștii Catena recomandă produsele de îngrijire a tenului in gama Cyclax  realizate din ingrediente naturale, cremele Cyclax mentin hidratarea pielii pastrand-o elastica si ferma mai mult timp.

O prezență de mare rafinament, Kate Middleton surprinde mereu prin naturalețea de care dă dovadă de fiecare dată când își face apariția în public. Și atunci când vine vorba de curățarea tenului, se pare că ducesa ar alege o soluție cât mai apropiată de ce ne oferă natura.Același ritual seară de seară

Cea care ar urma într-o bună zi să devină “viitoarea regină” a britanicilor preferă un ulei esențial care se regăsește pe rafturile oricărui magazin cu produse de frumusețe la un preț cu mult sub 50 de lei – sub 8 lire sterline.

Frumoasa ducesa de Cambridge folosește în fiecare seară ulei de măceș pentru a-și hidrata pielea, iar acest ritual este o excelentă modalitate de a obține cu ușurință o piele strălucitoare!

Uleiul de măceșe are proprietăți extraordinare. Hidratează în mod natural pielea și are proprietăți inflamatorii, dar și ajută la estomparea petelor.

Citeşte aici şi despre Cyclax – gama preferată a reginei Elisabeta a II-a

În 2017, când ducesa de Cambridge era însărcinată cu Prințesa Charlotte, se pare că tot cu uleiul de măceșe a reușit să-și mențină tenul radiant. Și nu ar fi singura din familie care ar prefera acest produs.

„Kate continuă să folosească ulei de măcese în regimul ei zilnic de îngrijire a pielii (…) Îi place efectul pe care îl are (…) Și Carole [Middleton – mama ei] este, de asemenea, o fană”, a declarat o sursă apropiată ducesei pentru publicația US Weekly.

Alte beneficii ale uleiului de măceșe

Uleiul de măcese este perfect în orice rutină de îngrijire a pielii, chiar și în cazul celei uscate. Este folosit și pentru hidratarea părului, deoarece conține 80% acizi grași esențiali.

Semințele de măceș au, de asemenea, proprietăți antioxidante și sunt bogate în vitamina A, așadar conferă efecte excelente antiîmbătrânire.

Prin urmare, uleiul preferat al lui Kate Middleton reduce, de asemenea, ridurile și ajută la combaterea daunelor oxidative. Va rezolva și situațiile neplăcute date de hiperpigmentare, dar și de acneea ușoară până la moderată.

Cei de la Healthlife, site american de sănătate, spun despre măceșe că „se crede că au mai multă Vitamina C decât o portocală sau o lămâie”. Așadar, au excelente proprietăți antioxidante.

„Vitamina C susține, de asemenea, producția de colagen, care ajută la reducerea ridurilor. În cele din urmă, vitamina C poate crește vindecarea rănilor și poate ajuta la prevenirea uscarii pielii”.

Așadar, nu trebuie să ne mire că frumoasa Kate Middleton va radia la fiecare apariție!

Adelina Mariş

Foto Shutterstock