Selena Gomez de Romania isi lanseaza primul single

FRANCESCA_LUCARELLI_LIKEME2Dupa un inceput de an plin de examene, o excursie in Egipt, pentru a capata un bronz natural, si multe ore petrecute in studioul de inregistrari, Francesca Lucarelli, cunoscuta ca Selena Gomez de Romania, se lanseaza in muzica. Primul ei single, “People Like Me”, este  o piesa in limba engleza cu care frumoasa tanara de 17 ani spera sa ia cu asalt topurile muzicale.

Canta bine, vorbeste engleza de mica, deoarece a invatat numai la scoli cu predare in limba engleza si are un corp de invidiat. Multi spun ca este mai frumoasa decat… originalul, adica adevarata Selena Gomez a lui Justin Bieber!

Ramane insa de vazut daca Francesca poate canta mai bine ca artista  deja consacrata. “Am muncit mult la primul meu single, «People Like Me», pentru ca mi-am dorit sa am o piesa buna cu care mi-am propus sa ajung in topurile muzicale de specialitate. Sper ca piesa mea sa fie bine primita de public si s-o auziti curand in toate cluburile de la noi si nu numai, caci intentionez sa ma lansez si pe piata muzicala de afara!”, spune Francesca, care are incredere in ea si in calitatile sale muzicale, caci isi doreste ca, la un moment dat, sa ajunga sa cante cu Rihanna, Bob Sinclair sau David Guetta.

Insa pana atunci, ce parere aveti de single-ul “People Like Me”, cu care debuteaza in muzica Francesca Lucarelli, asemanata destul de des cu Selena Gomez? Va place: http://www.youtube.com/watch?v=o6WC9gKa-rI ?

 

Text: Ruxandra Raica