Indicii că o persoană își caută partener/ă

Imaginează-ți o lume în care toți oamenii singuri ar avea tatuat în frunte un “S”, iar toți cei care au pereche un “N” de la nedisponibili. Totul ar fi mult mai ușor, mai ales pentru bărbații care caută înfometați o fată la fel de nerăbdătoare. Dar cum nu este așa, iată câteva trucuri pentru a știi dacă o femeie caută un partener.

Pentru o stare de bine, farmaciștii Catena recomandă Strescalm de la Benesio. Datorită mixului de 7 ingrediente active, Strescalm ajută organismul în lupta cu stresul și restabilește echilibrul funcțiilor fizice si psihice, inducând o stare de bine.

Orice bărbat ar trebui să se bazeze pe propriile tehnici de cucerire, de seducție, pe fizicul sau pe gesturi. Nici o femeie nu va veni singură să spună că este disponibilă și nici nu te poți baza pe ce spune ea sau prietenele ei. Orice femeie preferă să fie sedusă, vrea să simtă că i se acordă atenție. Cel mai important este să cunoști semnele.Disponibilă sau nu

Iată patru indicii care nu dau greș niciodată:

  • Nu încetează să te soarbă din priviri. Există o diferența între femeia singură și cea care are prieten dar îi place să cocheteze. Cea singură cercetează locul cu privirea, caută potențiali cuceritori. Cealaltă nu se deranjează să cunoască pe altcineva, nu verifică toate oportunitățile.
  • Se uită în ochii tăi și îți zâmbește. Contactul vizual este unul dintre primele semne pentru a arată un anumit interes pentru o persoană. Dacă se uită la ține în special, dintre toți cei prezenți, merită să încerci.
  • Ea vorbește cu toți bărbații prezenți. Dacă o vezi că vorbește cu mulți bărbați înseamnă că este deschisă comunicării. Atunci este șansă ta de a te apropia de ea și de a-i află gusturile.
  • Se uită cu tristețe la alte cupluri. Dacă o observi că tânjește după alte perechi, poate că este melancolică, amintindu-și acele zile când avea un iubit. Acum intri tu în scenă.

Semne ale trupului

Cinci semne cu care o femeie te îmbie:

  • Corpul ei spune tot. Dacă ești familiarizat cu agățatul, atunci știi sigur că limbajul corpului spune mult despre o persoană. Dacă are vreun iubit, sigur nu își va ondula șuvițele pe degete și nici nu va atinge întâmplător alți bărbați. Dacă ai curaj, apropie-te suficient de ea și încearcă să descifrezi ce îți transmite corpul ei. Brațe încrucișate la spate: “Vino aici sau dispari”. Dacă îți atinge brațul sau piciorul “întâmplător” înseamnă că vrea să lege o discuție cu ține spunându-ți parcă: “Vreau să mă atingi”.
  • Dacă începi să discuți cu vreo colegă de serviciu și îți tot povestește că are un câine pe care îl cheamă Max, că face gimnastică în fiecare zi, că merge la cursuri de artă, sunt toate șansele că ea să nu aibă prieten. Are prea mult timp la dispoziție și face multe lucruri pentru a fi mereu ocupată. ~n plus, este foarte prietenoasă când vorbește cu ține. E a ta.
  • Femeile nedisponibile ies și se distrează cu prietenele lor, dar din când în când mai fac loc în viață lor și pentru o mică aventură. Dacă vezi aceeași femeie de mai multe ori într-un bar alături de prietenele ei, este posibil că ea să-și dorească o scăpare de o noapte.
  • Dacă frecventați aceleași localuri iar ea dansează de fiecare dată cu altcineva dar știi că vine mereu cu un grup de prietene, este foarte posibil că ea să se distreze în stilul ei deoarece relația cu prietenul este foarte deschisă.
  • Nu le-o lua în nume de rău, dar fetele nedisponibile sunt mai puțin prietenoase cu alți bărbați și sunt mai distanțe când bărbații se apropie prea mult de ele. Dacă ești într-un bar sau la o sala de gimnastică și observi o față dulce, drăgăstoasă, prietenoasă cu majoritatea bărbaților peste care da, este posibil să fie liberă. Comportamentul ei este un indicator bun pentru statutul sau.

Reține!

Nu trebuie să urmezi cu strictețe această lista pentru a-ți da seama dacă o față este disponibilă sau nu. Poți oricând să-i ceri numărul de telefon. Pe riscul tău. Îți va spune singură dacă are prieten sau nu. Tu trebuie să știi dacă merită încercarea. Dacă ea are un iubit/prieten întreab-o cum de acesta are curajul să o lase singură cu atâția bărbați care roiesc în jurul ei. Vei știi dacă într-adevăr are o relație observându-i reacția la acest comentariu.