Semnificatia rochiei rosii imbracate de Ducesa de Cambridge dupa a treia nastere

Gratioasa, frumoasa, eleganta si mereu zambitoare, Ducesa de Cambridge reuseste adesea sa aduca aminte de regretata sa soacra, Printesa Diana. Comparatiile de acest gen se pare ca o magulesc pe frumoasa Kate Middleton, asa ca ori de cate ori apare o ocazie importanta aceasta incearca sa-i aduca un omagiu Printesei Inimilor.

Asa s-a intamplat si ieri, cand Ducesa a iesit din St Mary’s Hospital, maternitatea din vestul Londrei unde a adus pe lume cel de-al treilea copil, un baietel, fratele micutilor George (4 ani) si Charlotte (2 ani).

La cateva ore dupa travaliu, Ducesa a aratat foarte bine intr-o rochie rosie cu guler alb, model care a adus aminte de rochia purtată de Printesa Diana atunci cand l-a nascut pe Harry, fratele mai mic al sotului ei, William.

La fel, cand l-a nascut pe George, primul ei baiat, Ducesa a purtat o rochie cu buline inspirata de tinuta Dianei din momentul in care l-a prezentat lumii pe Printul William.



Speculatii despre numele celui de-al treilea copil

Deocamdata nu s-a anuntat numele cu care va fi boteazat cel de-al treilea copil al Ducesei de Cambridge, dar casele de pariuri dau ca preferate variantele Albert, James, Henry, Frederick şi Arthur. Cel mai probabil, numele celui de-al cincilea mostenitor in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii va fi facut public in cursul zilei de maine, daca ne amintim ca si in cazul primilor doi copii anuntul a fost facut la doua zile dupa nastere.

Conform traditiei si regulilor Casei regale, Regina este prima care trebuie sa afle numele pe care il va primi noul mostenitor, inainte ca acesta sa fie anuntat in mod public.

Text: Oana Baltoc

Foto: Hepta