Sexul dincolo de cuvinte…

sexul dincolo de cuvinteSexul nu mai este de mult timp un subiect tabu, in zilele noastre a devenit unul dintre “ingredientele” cu o importanta mare pe tot parcursul relatiei. Chiar daca multi, la o prima intrebare, nu raspund tocmai sincer, a fost demonstrat faptul ca sexul intretine o relatie, o dezvolta si o face mai frumoasa.

Cu trecerea timpului, in relatie intervine o monotonie, la fel si in dormitor, dar nu trebuie sa picam intr-o plictiseala acuta, ci din contra, in fiecare zi trebuie sa venim cu cate o schimbare.

 

  • De ce se pierde acel sentiment romantic si pasional din dormitor?

Sunt momente si momente… uneori, poate ca nu corespunde cheful tau cu cel al partenerului, sau invers, si sexul devine ceva mecanic si facut doar sa fie. Sau sunt momente in care, cu mintea plina de atatea scenarii vazute in filme, emisiuni sau chiar reviste, incerci si tu sa iti faci propriul scenariu si, fara sa te caracterizeze in mod direct, incerci sa te chinui sa-ti surprinzi partenerul cu miscari, sunete sau gesturi nefiresti pentru tine, iar asta nu poate duce decat la un esec. Un esec pentru tine pentru ca placerea nu exista atunci cand nici macar tu nu te simti in largul tau, dar si un esec pentru partenerul tau, care se poate simti nesigur pe situatie si putin stanjenit.

Si barbatii, si femeile isi doresc pasiune in asternuturi. Nu intotdeauna sexul salbatic te va face sa pari un macho-men sau o femeie adevarata. Putini dintre cei intrebati spun ca isi doresc ceva wild in dormitor.

Evident, o noapte romantica nu inseamna declaratii siropoase, petale de trandafiri in pat, desi, daca asta va place amandurora, nu este nimic deplasat sa incercati, dar nu trebuie sa exagerati din dorinta de a va arata latura romantica!

Comunicarea este foarte importanta iar daca purtati discutii deschise despre sex, asta nu va face altceva decat sa va apropie unul de celalalt si sa capatati incredere in cuplul vostru.

Nu trebuie sa te multumesti cu putin, asa ca esti libera sa faci, sa zici tot ce simti!

 

Text: Maria Camelia Diaconu