Sfaturi de viata si alimentatie de la Scarlett Johansson

scarlett-johansson-wallpapers-4Scarlett Johansson a primit sfaturi pretioase despre alimentatie de la colegul sau din filmul Avengers, Jeremy Renner. Desi actrita nu tine vreo dieta stricta, Scarlett urmeaza intocmai sfaturile colegului ei cand vine vorba de mancare, mai ales atunci cand se pregateste sa aiba si activitate fizica intensa pe platourile de filmare.

“Jeremy m-a invatat sa nu mananc o portie mare de mancare inainte de o secventa cu o lupta serioasa. Sa mananci sase mese pe zi. Acesta a fost sfatul sau. Nu stiu cum a invatat asta, dar functioneaza”, a spus Scarlett.

Actrita are si cateva sfaturi de viata interesante, pe care le-a invatat din experientele personale. Scarlett crede ca viata iti da lectii si trebuie constant sa inveti sa te schimbi si sa fii mai tolerant. “Orice ai face, cand ceva neasteptat ti se intampla, cred ca trebuie sa reevaluezi locul in care esti. Daca scopurile pe care le-ai avut intotdeauna sunt la fel si acum, atunci este important sa continui sa lucrezi la ele”.

Actrita spune ca a ajuns in punctul in care a aflat ca nu stia lucrurile pe care credea ca le stie, dar afirma ca este dispusa sa accepte ca s-a inselat si sa-si schimbe perspectiva si traiectoria. “Nu este vorba despre a te simti neajutorat; este vorba despre a-ti accepta soarta si de a o stapani, dar fara sa o lasi sa-ti afecteze visurile si obiectivele”, crede Scarlett.

Text: Bianca Badescu