Sfaturi pentru alegerea verighetelor

Alegerea verighetelor reprezinta pentru viitorii miri un pas important, si asta pentru ca ele vor fi purtate pentru tot restul vietii. Fiecare pereche de verighete spune o poveste de dragoste aparte, si asta pentru ca fiecare pereche care alege sa-si jure credinta vesnica este speciala. Ne place sa credem ca iubirea adevarata inca mai exista si ca ea va fi pecetluita de cele doua verighete purtate de catre cei doi soti. Verigheta care sta pe degetul sotiei este semnul dragostei si al fidelitatii pe care i le poarta sotul si viceversa. Reaminteste tot timpul celor doua persoane implicate intr-o relatie ca si-au facut promisiuni pe care trebuie sa le respecte. Dar insasi alegerea perechii perfecte de verighete nu este chiar un proces simplu.Tonica TV: Ce simbolizeaza verighetele?

Beatrice Postolachi, director magazin bijuterii: Verighetele simbolizeaza povestea de iubire dintre cei doi indragostiti. Putem citi oamenii de langa noi doar din cateva gesturi sau amanunte, iar verighetele sunt un astfel de amanunt. Sunt simbolul unei promisiuni pe care ai facut-o si care ti-a fost facuta. Reprezinta bijuteriile cele mai de pret pentru un cuplu de indragostiti pe cale sa-si uneasca destinele.

Tonica TV: Ce se poarta in anul 2015 in materie de bijuterii?

Ce aduce nou anul 2015 este accentul care se pune din ce in ce mai mult pe personalizare. Foarte in trend este acum si personalizarea realizata prin gravarea exterioara, modelele diverse de verighete clasice gravate la exterior cu laser. Este foarte important ca hotararea in ceea ce priveste modelul si metalul pretios din care vor fi facute verighetele sa fie luata impreuna.

Tonica TV: Aur galben, aur alb sau aur roz?

Frumusetea aurului este data de culoarea galbena naturala a acestuia, de unde si denumirea culorii de auriu. Insa aceasta culoare naturala poate fi modificata prin alierea in diferite concentratii sau proportii cu alte metale precum argint, paladiu sau cupru.

Tonica TV: Ce forme agreeaza cel mai mult viitorii soti?

Foarte multi opteaza pentru modele simple, clasice. Dar pornind de la aceste modele, ei aleg sa si le personalizeze prin gravare cu nume, simboluri, amprente sau prin intermediul diamantelor. Cuplurile trebuie sa ia in calcul ca verighetele pe care le vor alege le vor purta toata viata si trebuie sa fie rezistente si mai ales comode.

Tonica TV: Ce isi graveaza cel mai des clientii?

Cea mai comuna gravare este numele si data casatoriei, insa din ce in ce mai multi indragostiti vin cu sugestii personale.

Tonica TV: Cum se alege corect marimea verighetelor?

Avem diferite tipuri de etaloane in conformitate cu profilul interior al verighetelor. Recomandarea noastra este ca viitorii miri sa isi ia masurile in doua momente diferite ale zilei pentru a face alegerea corecta.

Se spune ca exista cate un diamant perfect pentru fiecare poveste de dragoste.

Text: Ruxandra Dumitrescu