Sfaturi vestimentare de la Kate Moss

km1Kate Moss este fara doar si poate un fashion icon. Iar stilul sau vestimentar este copiat de catre femei din toata lumea. Care este insa secretul actritei cand vine vorba de alegerea hainelor? Kate incearca mereu sa fie un personaj cand isi alege un outfit. Inainte de a se hotari cu ce se imbraca, nu se gandeste: “Oh, sunt eu”, ci se gandeste: “Cine vreau sa fiu?”, explica modelul.

In plus, intotdeauna tine cont de niste limite si nu poarta niciodata haine prea scurte, care lasa la vedere prea multa piele sau care sunt foarte colorate.

Kate a realizat si o linie de haine pentru brandul Topshop si spune ca este fericita cand vede ca oamenii ii poarta hainele si incearca sa ii copieze stilul.

Desi are 38 de ani si este casatorita de aproape un an de zile, Kate Moss si-a pastrat stilul rebel de a se imbraca si marturiseste ca “sotul meu ar innebuni daca m-ar vedea imbracata ca o nevasta”. In schimb, acestuia ii place sa o vada pe Kate imbracata stil rock’n roll. In plus, Kate ii cere sfaturi sotului sau, chitarist in trupa The Kills, si spune ca acesta se pricepe sa ii spuna atunci cand a mers prea departe cu hainele pe care le-a ales.

 

Text: Bianca Badescu