Shakira, cea mai sexy cantareata a tuturor timpurilor

Shakira, cea mai sexy cantareata a tuturor timpurilorNimeni nu poate nega faptul ca Shakira este o femeie sexy, iar formele sale voluptuoase au atras intotdeauna priviri admirative. De aceeasi parere este si revista americana Los Angeles Weekly, care a intocmit un Top 20 al celor mai sexy cantarete ale tuturor timpurilor, iar frumoasa Shakira ocupa, asa cum era de asteptat, prima pozitie. Iar la aceasta alegere au contribuit probabil si miscarile sale provocatoare cu care ne-a obisnuit de atata timp, care ne plac si care i se potrivesc de minune.

In timp ce Shakira ocupa o pozitie fruntasa, pe locul al doilea se afla Britney Spears, pe locul al treilea Debbie Harry (cantareata din grupul Blondie), iar pe locurile urmatoare se situeaza Beyonce, Avril Lavigne, Shirley Manson, Madonna, Liz Phair si Sheila. Surprinzator, artista Jennifer Lopez ocupa doar un loc 10 in top. Cantarete precum Taylor Swift, Gwen Stefani sau Courtney Love sunt si ele amintite in top.

 

Text: Ruxandra Raica

mai 3rd, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate